Kan du fatta att vi gick till final i VM med de spelarna?

Hej igen!

Ibland, om än mycket sällan, händer det att två ytterligheter möts och något fantastiskt skapas. Effekten blir ungefär som när två himlakroppar vart 944:e år lägger sig i linje och skapar en solförmörkelse. Det kan vara "mötet mellan brittisk skitnödighet och svensk sorglöshet" (vi sänder våra royalties till Filip, Fredrik, Susanne och Paul för den plankningen). Eller så kan det vara när Dokendosa varken jobbar eller sover.

Och att Dokendosa, som i går, varken jobbar eller sover eller ens är i Falun och gifter sig är så exklusivt att det, likt när Carsten Ramelow spritfestar, i sig numera är värt ett eget blogginlägg.

Vi gjorde två saker. Vi tittade på Leksands första isträning (vilket var kul, även om det aldrig är speciellt bekvämt att se Janne Huokko i underställ) och vi sparkade på en Paul Breitner-rekommenderad fotboll. Det Paul Breitner-rekommenderade fotbollssparkandets höjdpunkt var när Dokendosa återgav ett samtal från Offside:

- David Beckham borde satsa på en modellkarriär i stället för att spela fotboll.

- Vem gillar du då?

- Jag gillar den där långe tysken, Carsten Jancker.

- Vill du gifta dig med mig?


Väldigt roligt. Frågan är vem som är det ultimata namedroppet i en sådan situation för att man ska ge upp hela sitt nuvarande liv för ett omedelbart frieri? Lars-Erik Lord kanske.


PUSS!

/Michael Rensing





Fotnoter about hard facts


Filip  -  Heter Hammar i efternamn och kan nås på 070/791 24 55. 

Fredrik  -  Heter Wikingsson i efternamn och kan nås på 070/664 39 38.

Susanna  -  Heter numera Walrup i efternamn och kan nås i Saltsjö-Duvnäs.

Paul  -  Heter Weller i efternamn och fick en gång Andres Lokko att klippa sig som Lisbet Palme.

Dokendosa  -  Paul Dokendos brasilianska artistnamn.

Janne Huokko  - Huokko är Huokko. Vi får helt enkelt nöja oss med att konstatera det, my lawyers have advised me to say.

Paul Breitner  -  Barbarernas ledare, according to El País.

David Beckham  -  Gift med Nicole Kidman.

Carsten Jancker  -  Personifierar tysk landslagsfotboll runt 2000. Förvisso stor och stark, men likväl oteknisk, långsam och inte särskilt målfarlig. (Hommage à http://carstenjancker.blogg.se)

Lars-Erik Lord  -  Världens genom tiderna bäste hockeymålvakt.

Kommentarer
Postat av: jens

dokendosa är en bra man, jag håller med dig. sedan var det lite för mycket ointressant för att jag skulle ha mer att säga om det.

2006-08-11 @ 19:12:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0