Oh yeah, I like this idea

Hej igen!

Ibland går det att läsa tidningsrubriker som får ens humoristiska nerver att nästan slå knut på sig själva. Rubriker som innehåller så mycket skojighetspotential att hjärnan riskerar att koka över. "Too.. Many.. Jokes.. Must.. Mock.. Joey..", som en tv-kille med många slipovers brukar säga.

En del rubriker är till och med så bra och så lovande att det egentligen inte är någon idé att ens läsa artikeln, man kan bara bli besviken. Därför kan det hända att man ser skrattfestlöften som "Kroggäst lurad att supa ihjäl sig" eller "Det var modernare förr" och inte vilja läsa artikeln för att den omöjligen kan leva upp till förväntningarna.

Detta funkar även för tv-program. Discovery Channel visar ett program som heter, håll i er nu, Skitiga jobb med Peter Schmeichel. Herregud. Vi tar det igen. Sktitiga jobb (!!) med Peter Schmeichel (!!!). En legendarisk fotbollsmålvakt som, och nu gissar jag, ägnar sig åt slamsugari och slakthusdränering. En gudomlig kombination av Buildings That Explode och The Osbournes. Hur ska jag rimligtvis kunna förstöra alla mina illusioner genom att faktiskt titta på programmet?


PUSS!

/Upper Swabian





Fotnoter about hard facts


Joey  -  Har en slips som klämmer över hans joeysäpple.

Peter Schmeichel  -  Manchester Uniteds bäste målvakt genom tiderna. Han jobbade tidigare som fotbollsexpert på BBC, men fick 2005 sparken för att så få, trots att han då bott 14 år i England, förstod hans danskklingande engelska.

Buildings That Explode  -  Jämte kortfilmen Man Getting Hit by Football, det roligaste Homer Simpson vet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0