How ironic

Hej igen!

Först, en brief på vem Michael Phelps är: Michael Phelps är en simmare. En jättebra simmare. Han äter nio gigantiska mål mat om dagen, resten av tiden simtränar han (och jag tror inte att han väntar med att bada en timme efter att han ätit). Det har gett effekt. I somras vann han, ungefär, 1000 miljarder OS-guld. Gör man det blir man populär. A fine young American och sånt. Och man får väldigt lukurativa reklamavtal. Problemet var bara att han nyligen erkände att han rökt marijuana. Det är inte lika fine. Kellog's tyckte åtminstone definitivt inte det och de sa upp kontraktet med sin reklampelare.

I dag rapporterar Resumé (mediebranschens egen Se & Hör) att Kellog's kan komma att få detta upp i näsan. Att det har kommit protester. Att det hotats om bojkott. Och att "krishanteringen hos Kellogs var inte riktigt så genomtänkt som man först trodde".

Sedan konstateras det vart klagomålen kommit från. Marijuana Policy Project, en intresseorganisation som strider för legaliseringen av det där avslappnande gräset.

Resumé har nog rätt. Kellog's blev nog chockat. Inte skulle väl de kunna ana att de skulle huggas så svekfullt i ryggen av en organisation som strider för det preparat som man själva tar avstånd från.

Artikeln rapporterar också att "nu uppmanar MPP alla marijuanarökare i USA, vilket är rätt många, att bojkotta Kellog's".

Jag gillar tanken på att alla som röker gräs är en enhet med gemensam vilja. Att de går på möten tillsammans där man klubbar igenom bojkotter.


Är det likadant med porrkonsumenter?


PUSS!

/ICE

Kommentarer
Postat av: Anders Holmertz

Va fan! Har du snott ett inlägg av mig! Det här skulle jag blogga om! Eller nej. Men som vi alla vet så måste man ha rökt på om man ska klara av att äta Kellog´s.

2009-02-11 @ 23:14:57
URL: http://eriklarke.blogg.se/
Postat av: elly

om man stängde ner alla porrsajter skulle det bara finnas en sajt kvar; ta tillbaka porren!

2009-02-11 @ 23:32:50
Postat av: Jonna

man skriver väl inte Kellog´s i Sverige utan kellogs? din fuskamerikanare. det är som när man döper olika syltor till typ Jonna´s . eller?

2009-02-12 @ 10:59:09
URL: http://fartfylld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0