Oh, Marge, grow up!

Hej igen!

För några dagar sedan kom jag i all hast springades in till Litteraturvetenskapliga Institutionen på Uppsala Universitet. Jag var i en viss brådska då mitt seminarium skulle börja om bara några minuter. Jag skyndade mot toalatten eftersom jag var tvungen att fylla min vattenflaska och fixa min bristfälliga frisyr en aning. Jag ryckte i dörrhandtaget och därinne stod, döm om min förvåning, en kille med skägg och med en dålig och illasíttande skjorta och uträttade ett av sina behov med ryggen vänd mot mig. Jag mumlade ett "ursäkta" och väntade på min tur. Han verkade inte ens notera att någon gjorde sitt bästa för att avbryta honom mitt i hans heligaste.

Medan jag väntade blev jag betänksam.

Inte för att jag skämdes. Nej, inte alls.

Varför i helvete var det JAG som bad om ursäkt?If you are too fat, too slow or too disoriented to get to your gate in time eller låsa en toalettdörr, you're not ready for air travel eller för att använda en offentlig toalett. Det vet både Jerry Seinfeld och jag. Han borde ha bett om ursäkt till mig!


PUSS!

/Florian KringeFotnoter about hard facts


Litteraturvetenskapliga Institutionen - En gång i tiden sprang Fredrik Lindström i samma korridorer som jag gör nuförtiden.

Jerry Seinfeld - Är fast övertygad om att Iron Man bär underkläder under sin rustning.

So my mum, she brushes her hair, and my dad starts growing Bob Dylan's beard

Herrejösses! Desolation Row spelades in på dagen tjugo år innan jag föddes. Det måste betyda någonting.

Moral played out years ago

Hej igen!

Ser att Pajen numera leder Linköpings interna poängliga. Såklart. Efter förra matchen (mot Mora, givetvis) skrev LHCs SvenskaFans-sida följande:

"En som verkligen trivdes mot sina gamla dalarivaler var Niklas Persson, som var formidabel med pucken i anfallszonen. Det var snudd på omöjligt att ta den ifrån honom och han fick dessutom styra in 1-1. Han vann tekningar, tacklades och åkte skridskor så det stod härliga till, landslaget nästa om det spelet håller i sig."

Lyssna på det, Bengt-Åke!  That's my Pajen, allright. Otroligt kul att det går bra för dig... men visst längtar du väl hem till Leksand, Niklas!? Det är ändå bara där man dagligen frontas med en naken Ilkka Vaarasuo.


PUSS!

/Alexander Madlung

Fotnoter about hard facts


Pajen  -  Vissa (läs: Mange) brukar ange Jens Nielsen som sin favoritspelare. Inget fel i det, men jag håller inte med. Niklas P. är killen hela dagen.

Linköping  -  Skulle Pajen flytta hem så får han gärna ta med sig Jocke "Pajen #2" Eriksson.

Niklas Persson  -  Ibland går Pajen på gatorna som en vanlig man, och då kallas han för detta.

1-1  -  "1-1 står det på tröjan, 1-1 står det nu också i matchen. Tomas Brolin är målskytt, och det var oerhört skönt!" som vi säger i Arne Hegerfors-kretsar.

Landslaget nästa  -  Är något som annars Andersingers brukar anse om FBKs reservmålvakter.

Bengt-Åke  -  Brukar ibland av en kille som heter Magnus och kommer från Eskilstuna anklagas för att ljuga.

Magnus från Eskilstuna  -  Hans fullständiga namn är Magnus Nyström, och han skriver på Expressen och är Sveriges bäste hockeyskribent.

Leksand  -  Snäppet större än Götene.

Frontas med en naken Ilkka Vaarasuo  -  Hommage à Glenn, Glenn, Glenn och Glenn (som alla kommer från Göteborg).

Ilkka Vaarasuo  -  I fullständig lönndom (varken Björn eller Anita vet något) den ställföreträdane Pajen.

And you may be a lover, but you ain't no dancer

Hej igen!

En del av mig kommer dö om jag når en punkt där jag aldrig mer kan spendera en tisdag med som enda planering för dagen att släntra upp till tobaksaffären vid klockan ett och där köpa Offside för att sedan gå till biblioteket och läsa det från början till slut.


PUSS!

/Thomas Schaaf

Till mormor

And there's no use in trying
To deal with the dying
Allthough I cannot explain that in lines
  


-         Bob Dylan  

Jag saknar dig otroligt mycket.


Är man ny på jobbet kan det kännas pinigt att börja skrävla om sina kunskaper i pornografi-alfapet

Hej igen!

När man på Folktoppen ser en "man på gatan" få frågan om vem som är Sveriges roligaste kvinna och denne svarar att "det måste vara Blabben" (OBS! INTE ett stavfel från undertecknad), ja, då förstår man att det finns människor som med all önskvärd tydlighet varken delar ens smak eller ens intresse för humor i alla dess former.

Tänkte mest säga det.


PUSS!

/Paulo Roberto Rink
Fotnoter about hard facts


Folktoppen  -  Man kan undra vad gårdagens panelmedlem och tillika stilfetischisten Andres Lokko egentligen har att säga om programledaren Hans Rosenfeldts kläder och frisyr.

Blabben  -  Hommage à Gary Seinfield, Philip Hammar, Johan Alvbåge, Fredrik Wilkingsson, Oskar Sandkvist och Pontus Wernblom.


Öppet brev till Martin Timell

Hej Bullen!

Jag är en kille på 21 vårar som är lite orolig. I dag hade jag en SMS-konversation med min bäste vän, vi kan kalla honom "Björn". Så här skrev jag:


Det finns nog ingen som personifierar så mycket ondska som Eva Rydberg. Hitler sitter jättesnällt i ett hörn och smuttar på en Gin Fizz i jämförelse.
Så här svarade "Björn":


Mmmm gin fizz.... Du har såklart rätt, även om jämförelsen är orättvis sedan Hitler aldrig offended me as a jewish person
Är vi normala?


PS. Jag är född i Lejonets tecken. DS.


PUSS!

/Simon Rolfes

Fotnoter about hard facts


"Björn" - Som vanligt är det inte björnen på Preem-skylten som skrivit brevet.

Eva Rydberg - Gör sitt bästa för att rasera allt Woody Allen någonsin byggt upp.

Hitler - "Konstnär, militär, politiker, rikskansler och diktator" som got a little carried away i sina försök att förbättra världen efter att ha missuppfattat Nietzsches verk en aning.

Hitler sittandes jättesnäll i ett hörn, smuttandes på en Gin Fizz - Hommage à Filip Hammar, Fadde Darwich och folkpartister på Spy Bar.

Gin Fizz - Hommage à Loretta Lynn och James Hewitt.

Orättvis jämförelse - Det är också orättvist att jämföra Hitler med Bert Karlsson, då den förstnämnde inte gav ut några dansbandsskivor.

Offended as a Jewish person - Hommage à Jerry Seinfeld, polacker och Malcolms pappa.

A Jewish person - Läs mer om "Björns" judiska ursprung här.

Simon Rolfes - Tysk före detta U21-landslagsman som står på tillväxt hos Tottenham Hotspur. Åtminstone på CM.


RSS 2.0