Every one of them words rang true

Hej igen!

Yvonne Lombard var med i Hanna Hellquists "Jakten på det perfekta livet" i går. Lombard borde finnas i ens liv varje dag.

Det fanns en period under mitten av 90-talet, ungefär samtidigt som hon spelade Berts mormor, som det knappt gick att slå på tv:n utan att se henne. Jag tror att mitt mentala välbefinnande skulle öka med åtminstone trettio procent om så fortfarande var fallet.

Varje andetag hon tar osar av allt det som är attraktivt med åldrande; en humor, en värme och en smartness som har vässats av livserfarenhet, en känsla av kunskap om vad som verkligen är viktigt och vad man lika gärna kan strunta i. Det räcker att jag hör en sekund av hennes röst för att jag ska få ett leende på läpparna och känna en lätt välbehagsrysning i nacken.

John Goodmans kolesterolstint tunga andetag genom näsan är nog det enda i tv-världen som kan övertrumfa den känslan hos mig.


PUSS!

/Walter Sobchak

Fotnoter about hard facts


Hanna Hellquist  -  Borde också vara på tv varje dag. Hennes förmåga att, maskerat under snabbt och högljutt prat, kombinera humor, spontanitet, lyhördhet och snabb och skarp analysering är av Fredrik Wikingsson-snitt.

Bert  -  Hommage à Britta Landin.

John Goodman  -  Hommage à Gary:


Neil Diamond Storytellers by JimGoodwine

Girls who do boys like they're girls

Hej igen!

Nej, tackar som frågar, det finns verkligen inga gränser för antalet fördelar med att ha gängat fast sig vid världens bästa F med H:
PUSS!

/Adam Sackler

Read a little bit about it

Hej igen!

Vet ni? Jag tycker att vi gör så här att vi börjar med en bild och sedan avslutar vi med en slutsats:Slutsats: Ni har inte missat så mycket under den här månaden utan bloggande.


PUSS!

/Moüs Saka

Fotnoter about hard facts


Investerare  -  Hommage à Blåbärskungen.

Missa mycket  -  Hommage à Stéphane Guivarc'h.

RSS 2.0