(Galileo.) Galileo. (Galileo.) Galileo, Galileo figaro!

Hi guys, want some oranges?

Eventuellt borde jag lägga ner den här bloggen nu. Carstenjanckers Rasmus-intervju i gårdagens anteckning föll ner som en 16 tons-tyngd i mitt huvud. Den kommer ju aldrig kunna överträffas. Det spelar ingen roll vad jag skriver, pants always beats no pants.

Men som Kitty Forman en gång fastslog så måste du "pick your battles". Det finns många mediokra saker här i världen som man kan mäta sig med för att stärka sin självkänsla.  Ett exempel på det är väggalmanackan "Footballer Studs" som finns att köpa i Brighton. Framsidan pryds av David James. VA? David James? Det är roligt att marknadsföra sina produkter med världens kanske genom tiderna sämste fotbollsspelare. Det är ju förstås så att människor som inte är speciellt fotbollsintresserade inte känner igen David James. Men det kan väl inte vara speciellt bra PR-trick det heller?

Igår var vi på Greenhouse Effect och välkomsfestade. Det var mycket spännande. Man blir galen om man missar slutet på ett sånt program.

Okej Harald, då avslutar vi intervjun och så går vi vidare till ett ämne som du inte har ett dugg med att göra, nämligen läderbaggen.


PUSS!

/Rolf Kahn





Fotnoter about hard facts


Hi guys, want some oranges?  -  Hommage à kinesiskan.

16 ton  -  I världens genom tiderna näst roligaste bok "Två nötcreme och en moviebox - Hisnande generaliseringar från vår uppväxt i DDR-Sverige" har författarna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson valt att pryda sidmarginalerna med små teckningar från deras skoltids anteckningsblock. En av teckningarna är ett huvud som trycks ner av en stor tyngd som det står "16 TON" på. Det är roligt.

Pants always beats no pants  -  Hommage à Jerry Seinfeld.

Greenhouse Effect  -  Brightons Studio 54.

Man blir galen om man missar slutet på ett sånt program  -  Hommage à Fredrik Lindström.

Läderbaggen  -  Hommage á en statligt anställd journalist. Sammanhanget finns att läsa i världens genom tiderna allra roligaste bok.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0