Det är ju inte ofta jägaren och offret möts

Hej igen!

 
Igår kom återigen ett av de där regelbundna tecknen på att jag håller på att förvandlas till Homer Simpson. ITV 1 visade igår ett halvtimme långt program om problemen som Coca-Cola, tydligen, har hamnat i. Det handlade om att folk bojkottade det bruna guldet bland annat på grund av att det är ohälsosamt, att företaget verkar ha en del skumma lik i garderoben, etc. etc. Oskars spontana reaktion: ”Cola... Cola!! Jag vill dricka Coca-Cola!!!”. Idag drack jag Coca-Cola.
 
On a totally non-related topic så kan man konstatera att återvinningskulturen i England inte riktigt är den samma som i Sverige. Det kan man ju tycka vad man vill om. I Sverige har situationen trots allt drivits in absurdum. Men när man i England finner en vattenkokare (!) i hushållssoporna så tycker åtminstone jag att det gått aningens för långt.
 
Nästa gång jag bloggar kommer jag kanske berätta varför Q och W borde tas bort från det svenska alfabetet.
 
 
PUSS!
 
/Thorsten Fink

Fotnoter about hard facts


Homer Simpson  -  I ett avsnitt av Simpsons vill Bart (straight guy) ge igen för två Första April-pranks som Homer (dåre) utsatt honom för (dessa pranks bestod i att Homer tejpade för Barts ögon medan han sov, samt att Homer lurade Bart att dricka ur ett mjölkpaket som stått lämnat "by the furnace for three weeks") genom att skaka om en öl väldigt mycket och få Homer att öppna den. Homer blir emellertid inte sugen på öl förrän han ser en varningsreklam med budskapet "beer causes brain damage".

ITV 1  -  Englands TV3.

Coca-Colas skumma lik i garderoben  -  Läs mer under plats 27 ("Sverige bojkottar Coca-Cola") i boken "100 Höjdare - Sveriges Roligaste Ögonblick".

Kommentarer
Postat av: elly

kul fyr, som sagt!

2006-03-07 @ 19:31:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0