Absolut inte

Ah, this is the kind of morning that almost makes you feel good to be alive!


     -  George Costanza


I går var den så här. Sommarens första dag (som, som bekant, leder till det fenomen som odödliggjorts av Filip Hammar, men mer om det en annan gång). Det var, liksom i dag, ungefär en miljon grader varmt här i Uppsala, vilket såklart var väldigt trevligt. Att sommarens första dag infaller på första hela dagen med sommartid är ju naturligtvis helt rimligt, men det föreleder givetvis en fråga. Och här är frågan. Nu kommer den. Här så. Nu: Om det nu är så att det blir sommar så fort vi går över till sommartid, hade det då inte varit lika bra att gå över till sommartid lite tidigare? Då hade vi alla varit brunbrända vid det här laget. Och Fredrik Reinfeldt som lovade förbättringar!


PUSS!

/Uwe Bein





Fotnoter about hard facts


Absolut inte  -  Hommage à Zlatan "That gangly fellow we be bought the stories from" Ibrahimovic.

George Costanza  -  He's working on lowering the cholesterol level in whales... All that blabber - quite unhealthy. They're the largest mammals on earth, but, as George says, they don't have to be.

Sommaren  -  Alla vi längtar efter sommaren. Alla vi längtar efter sol igen. Det är coolt. Det är stabilt. Det förklarade redan Stureplans eget Rat Pack, Friends in Need.

Filip Hammar  -  Viker pappersplan bättre än någon annan Fredrik Wikingsson känner.

Uppsala  -  Något av en cykelstad.

Fredrik Reinfeldt  -  Har anlitat en utrikesminister som är "så jävla dålig". Man "tycker ju synd om killen".

Kommentarer
Postat av: elly

shit! jävlar vad varmt ni verkar ha i uppsala då! här är det bara kanske tio-femton, och uppemot trettio i solen på balkongen (där jag tillbringar den mesta tiden). en miljon... är ni fried kentucky chickens hela högen?

2007-03-28 @ 11:26:41
URL: http://helhet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0