Say a prayer for Surf Boy, wherever he is

Hej igen!

Hur vet man om någon har talang nog för att ha en framtid inom comedy? Man kan tycka att det är en väldigt komplex fråga som ingen kan svara på. I sådana fall tycker man fel. Det är faktiskt väldigt enkelt. På ett audio commentaries-spår på DVD-boxen med säsong två av Seinfeld berättar manusförfattaren Larry Charles följande: "I was very heavingly into these very bad science fiction movies at that time. I would literally stay up all night watching terrible science fiction."

Ser du något som helst märkligt eller motsägelsefullt i det här citatet så är det nog bäst att du fortsätter med dina ekonomistudier. Don't quit your day job. Men se den ljusa sidan av det, du har i alla fall möjligheten att få ett ordentligt familjeliv. Om du däremot fullständigt kan identifiera dig i Larry Charles ord så är du välkommen till oss på den andra sidan staketet.


PUSS!

/Alexander Zickler





Fotnoter about hard facts


Talang  -  Hommage à "Den Evige Talangen"; Gary Sundgren. 

Fel  -  Hommage à Mike Siklenka.

Audio commentaries  -  Om du är en av oss sammanlagt tolv som sitter och lyssnar på audio commentaries på Seinfeld-boxarna så har du förmodligen också rätt sinne för ett kaffemissbrukande sitcomjobb.

Seinfeld  -  Four idiots sitting around a table complaining about their dates.

Larry Charles  -  Har beskrivit sig själv som Seinfelds crews svar på George Harrison. Har sedan han skrev för Seinfeld regisserat i tur och ordning Larry David, Bob Dylan, Jeremy Piven och Borat. Det är det sannerligen inte alla som har.

Kommentarer
Postat av: nelly-yo

i am so sick of love songs, so tired of tears. so done with wishing you was still here.
"it's so dorian" (men du kanske inte sett tillräckligt långt för att hänga med på det uttrycket). "aaw.. now I'M saying it..."

2007-03-25 @ 16:51:14
URL: http://helhet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0