Jerome = Efva Attling?

Hej igen!

Hoho. Det verkar som att någon skulle må bra av att läsa det här med tanke på det här:


"Nej, Efva Attling, nu får du sluta


Skrivet av Alex Schulman 18 maj 2007, klockan 16:13
 

Efva Attlings nya smyckeskollektion går under namnet "Carpe Diem". När jag får nys om saken tänker jag att hon måste vara ironisk. Att döpa en kollektion till "Carpe Diem" måste var ett postmodernistiskt, post-schyffertskt sätt att visa att man har distans till sin samtid. Man kan inte använda ett så daterat uttryck som "carpe diem" på annat sätt.

Men så ser jag henne i Stinas talkshow, där hon utan att dra på munnen säger hon hur viktigt det är med att "fånga dagen". Hon förklarar hur mycket hon själv tänker på uttrycket "carpe diem" i sitt liv. Att ta tillvara på möjligheterna. Att våga TA STEGEN. Att inte fastna. Att leva ut. Och Stina nickar allvarligt och Efva nickar hon också och spänner blicken i fjärran och fortsätter med sitt prat.

Jag sitter på helspänn och väntar på att hon plötsligt ska plira med ögonen, säga "närå"  och sedan brista ut i ett gapskratt och göra hiigh five med hela studion.  Men hon gör inte det. Hon gör inte det!"


PUSS!

/Die BlutgrätscheFotnoter about hard facts


Efva Attling  -  När hon började dejta Eva Dahlgren spekulerades det i om huruvida de skulle umgås mycket med Mark och Jonas, en fråga som enligt exempelvis Filip och Fredrik vid närmare eftertanke ter sig obegripligt idiotisk.

Carpe Diem  -  Hommage à De Gamla Grekerna.

Stina  -  Hommage à Bo Lundgren.

Våga TA STEGEN  -  Men man får inte glömma att låta pucken göra jobbet (ingen kan åka snabbare än pucken!).

Kommentarer
Postat av: Calle Schulman

Bo Lundgren var en färgklick värd att minnas!

2007-05-21 @ 23:10:44
URL: http://audereestfacere.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0